Page 1 of 1

Flashair W-04 not transferring in station mode

PostPosted: Sun Aug 06, 2017 11:11 pm
by egonschurter
While Shuttersnitch works great with Flashair card set to AP mode (+internet pass through) it doesn't transfer data in station mode.
I can see the card logged in to the network and I can access it by it's IP address. But no luck with regular http://flashair.local.

EDIT: I can also access it by typing http://flashair_ec21e5239f9e.local

Re: Flashair W-04 not transferring in station mode

PostPosted: Mon Aug 07, 2017 8:24 am
by TheBrew
Interesting. How did you find the http://flashair_ec21e5239f9e.local/ URL?

Re: Flashair W-04 not transferring in station mode

PostPosted: Mon Aug 07, 2017 3:19 pm
by TheBrew
Success!

I've found a way to get the hostname. I'll make sure it works in the next update.

Thanks for reporting this!

Re: Flashair W-04 not transferring in station mode

PostPosted: Mon Aug 07, 2017 5:22 pm
by egonschurter
I used an OS X app called iNet http://inetapp.de to scan the network. It also displays bonjour services.

Re: Flashair W-04 not transferring in station mode

PostPosted: Mon Aug 07, 2017 5:23 pm
by egonschurter
TheBrew wrote:Success!

I've found a way to get the hostname. I'll make sure it works in the next update.

Thanks for reporting this!


Great, I look forward to the update. Meanwhile I'll just work in AP mode.

Re: Flashair W-04 not transferring in station mode

PostPosted: Mon Aug 21, 2017 8:51 pm
by egonschurter
Happy to confirm that W-04 works in station mode with version 3.7.16.
Thanks a lot.

Re: Flashair W-04 not transferring in station mode

PostPosted: Mon Aug 21, 2017 10:22 pm
by TheBrew
Good to hear - and thanks for reporting the issue!