X70 Menu Ok button can't authenticate

Help and ask for help on Fujifilm cameras with built-in Wi-Fi

X70 Menu Ok button can't authenticate

Postby aaubry76 » Fri Jun 23, 2017 8:46 pm

When I launch a connection, I choose my network on the iPad, I start Shuttersnitch, make a new album and select push from camera. All this process works fine... but when my camera ask me to authenticate my iPad by pressing the MENU OK button, nothing happens, I'm stuck here.
I've already used shuttersnitch many many times with my x70 without any problems.
Attachments
A6B58DBF-1C21-4161-94C3-CBAD46EFC762.jpg
A6B58DBF-1C21-4161-94C3-CBAD46EFC762.jpg (46.76 KiB) Viewed 2577 times
Canon 1Dx @work, Fuji x70 @ home
aaubry76
 
Posts: 3
Joined: Fri Jun 23, 2017 8:17 pm
Location: France

Re: X70 Menu Ok button can't authenticate

Postby TheBrew » Fri Jun 23, 2017 9:02 pm

Thanks for reporting this!

It's probably related to the introduction of the X-T2 support - and I *may* actually have fixed it a few hours ago.. :) It also failed at exactly that point.

Are you in a hurry, or can you wait for the update? (Hopefully out some time next week.)

Deja vu picture from earlier today: https://twitter.com/j_edwards_photo/sta ... 9338715138
Support the development of ShutterSnitch: Rate/review it in iTunes, Tweet about it, make Youtube videos, blog about it.. Get the word out.
TheBrew
The Developer
 
Posts: 4426
Joined: Wed May 05, 2010 8:48 pm
Location: Denmark

Re: X70 Menu Ok button can't authenticate

Postby aaubry76 » Fri Jun 23, 2017 9:09 pm

Great to read the bug is fixed. I'm not in a hurry, I still have my SD card adaptor for iPad ;)
Canon 1Dx @work, Fuji x70 @ home
aaubry76
 
Posts: 3
Joined: Fri Jun 23, 2017 8:17 pm
Location: France

Re: X70 Menu Ok button can't authenticate

Postby TheBrew » Fri Jun 23, 2017 9:13 pm

Good. Sorry for the trouble. Let me know if the new version doesn't fix it for you.
Support the development of ShutterSnitch: Rate/review it in iTunes, Tweet about it, make Youtube videos, blog about it.. Get the word out.
TheBrew
The Developer
 
Posts: 4426
Joined: Wed May 05, 2010 8:48 pm
Location: Denmark

Re: X70 Menu Ok button can't authenticate

Postby aaubry76 » Tue Jun 27, 2017 7:58 pm

The update fixed the problem, thanks !
Canon 1Dx @work, Fuji x70 @ home
aaubry76
 
Posts: 3
Joined: Fri Jun 23, 2017 8:17 pm
Location: France


Return to Fujifilm Wi-Fi

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest