XMP File not loading completely

Suggest away - maybe I'll like the idea :)

XMP File not loading completely

Postby Photoguy » Mon Nov 25, 2019 12:22 am

I am creating a XMP file in Photo Mechanic and saving to the iClod drive. This is being done on a PC. I then open the iClod drive on my iPad Pro and open in Shutter Snitch. However, when applying it to photos within Shutter Snitch, the EXP file is not populating completely and leaving items out. Some items are , Caption writer, Location, State, City, etc. Any thoughts or suggestions?
Photoguy
 
Posts: 2
Joined: Sun Nov 24, 2019 7:44 pm

Re: XMP File not loading completely

Postby TheBrew » Mon Nov 25, 2019 10:49 am

Importing data from a Photo Mechanic XMP file is a feature I added some years ago. It only supports a few fields.

So this is not a bug, just a limitation based on the time I had to do it / demand. I see how it'd be nice if it supported *all* fields, so I've moved this post to Feature Suggestions instead.

The work-around would be to set up your Presets manually in the Metadata Editor.
Support the development of ShutterSnitch: Rate/review it in iTunes, Tweet about it, make Youtube videos, blog about it.. Get the word out.
TheBrew
The Developer
 
Posts: 4366
Joined: Wed May 05, 2010 8:48 pm
Location: Denmark

Re: XMP File not loading completely

Postby Photoguy » Wed Nov 27, 2019 11:58 pm

Thank you!
Photoguy
 
Posts: 2
Joined: Sun Nov 24, 2019 7:44 pm


Return to Feature suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron