default action

Bugreports = Bugfixes

default action

Postby photog » Fri May 14, 2021 3:18 pm

Hello.

My default action in collection A should change metadata (Metadatenvoreinstellung anwenden). If I reconnect my EOS 1DX to send files (ftp) to collection A all metadata-fields remain empty. Default collection-action does not work. I have to move the slider bar from my default action to another action and have to move it back again. Then it works.

Thank you

-Oryk
photog
 
Posts: 94
Joined: Thu Dec 21, 2017 7:01 pm

Re: default action

Postby TheBrew » Fri May 14, 2021 3:45 pm

You already reported this and I fixed it in the latest version (well, at least the way I was able to reproduce it) - have you tested this with the latest version?
Support the development of ShutterSnitch: Rate/review it in iTunes, Tweet about it, make Youtube videos, blog about it.. Get the word out.
TheBrew
The Developer
 
Posts: 4644
Joined: Wed May 05, 2010 8:48 pm
Location: Denmark

Re: default action

Postby photog » Fri May 14, 2021 4:17 pm

... vs.5.1.4 ?

I will give it a try.

Thank you
photog
 
Posts: 94
Joined: Thu Dec 21, 2017 7:01 pm

Re: default action

Postby TheBrew » Fri May 14, 2021 4:19 pm

Support the development of ShutterSnitch: Rate/review it in iTunes, Tweet about it, make Youtube videos, blog about it.. Get the word out.
TheBrew
The Developer
 
Posts: 4644
Joined: Wed May 05, 2010 8:48 pm
Location: Denmark


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron